95% werkt met een vieze laptop

Desinfecteer met
UV-C licht

Meer info Prijs aanvragen

Hoe desinfecteert UV-C licht?

Door bacteriën, schimmels en virussen bloot te stellen aan UV-C licht worden deze gedood. Het licht is onschadelijk voor hardware, is snel en effectief. Deze desinfectiemethode wordt al jaren toegepast in diverse branches en de werking is wetenschappelijk onderbouwd. Ook het coronavirus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt, wordt geëlimineerd door UV-C straling. Wij vonden deze desinfectietechniek perfect voor het desinfecteren van laptops, telefoons en handscanners in kantoren, winkels en andere organisaties. Om deze reden zijn onze UV-C desinfectie apparaten ontwikkeld, die binnen 30 seconden iets kunnen desinfecteren.

Kantoor of museum

Desinfecteer na gebruik de bezoekerspassen, telefoons en handscanners met de Happy Clean Zuil en verlaag hiermee het besmettingsrisico.

Werkplekapparatuur

Gebruik de Happy Clean Box om headsets, toetsenborden, muizen en laptops op de werkplek te desinfecteren. Deze is ook gebruikt tijdens de verkiezingen!

Laptops reinigen

Op een centrale plek in het bedrijf staat de Happy Clean Bar. Medewerkers kunnen hier hun laptop inleveren voor een dieptereiniging en telefoons desinfecteren bij de zuil.

Deze design prullenbak ontsmet jouw telefoon, oordopjes en handscanners met speciaal UV-C licht

Vraag een demo of prijs aan

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over de UV-C desinfectie apparaten te ontvangen.

?