Organisatie

Organisatie

Een gezonde en duurzame missie

In 1996 is THP begonnen met het reinigen en het stofvrij maken van computerkasten. De kantooromgeving is door de loop der jaren behoorlijk veranderd. Vaste werkplekken in vaak kleine ruimtes zijn vervangen door inspirerende open kantooromgevingen waar flexwerkplekken en wisselende bezettingen de standaard zijn. Hierdoor werd ook de werkplekapparatuur intensiever gebruikt. Omdat het reguliere schoonmaakbedrijf deze apparatuur niet mag en kan schoonmaken, heeft THP zich doorontwikkeld tot specialist in dieptereiniging van de werkplekapparatuur. THP was hiermee een van de eerste bedrijven die deze dienst aanbood.

Specialist in het reinigen van werkplekapparatuur

Met zelfontwikkelde reinigingsmiddelen en -materialen, welke tevens zijn gepatenteerd, kunnen we ons met recht een werkplekapparatuur specialist noemen. Onze diensten zijn inmiddels uitgebreid met het reinigen van serverruimtes en datacentra. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in kabelmanagement.

Schoon werkt beter: productiviteit neemt toe

Bij THP weten we waarover we praten. Dagelijks zijn onze specialistische medewerkers onderweg om werkplekapparatuur zichtbaar en onzichtbaar schoon te maken. Uit onderzoek weten wij dat hygiënisch en schone werkplekapparatuur prettiger werkt waardoor de productiviteit stijgt. Het draagt bij aan een goede gezondheid van de medewerkers. Door regelmatig reinigen wordt zelfs het verzuim verlaagd. Ook zijn er door regelmatig schoonhouden minder storingen en gaat de werkplekapparatuur langer mee.

CO2 uitstoot

Vaak wordt nog gedacht dat het goedkoper en beter is voor het milieu om bijvoorbeeld toetsenborden te vervangen in plaats van te laten reinigen. Echter uit onderzoek blijkt dat vervangen belastender is voor het milieu omdat er meer CO2 wordt uitgestoten bij de productie van bijvoorbeeld toetsenborden.

Iedereen verdient een schone en veilige werkplek!

Inmiddels zien steeds meer bedrijven en organisatie de nut en noodzaak in van hygiënisch schone werkplekapparatuur. THP reinigt jaarlijks de werkplekapparatuur van meer dan 1.500 organisaties in Nederland en België. Iedereen verdient tenslotte een hygiënisch schone en veilige werkplek!

Nick Venneman, Rabobank Amsterdam:
“Het reinigen van werkplekken is noodzakelijk om de ziektekosten te reduceren. Daarnaast levert de beleving van een vieze werkplek een hoop narigheid op.”

Werkplek check

Wilt u weten hoe het met de hygiëne van de werkplekapparatuur binnen uw organisatie is gesteld, doe dan geheel vrijblijvend de Werkplek check. Wij laten u en uw collega’s graag zien wat dieptereiniging van de apparatuur precies inhoudt.

?