Professionele reinigingsdiensten en -producten

Dé autoriteit op het gebied van reiniging

THP CLEAN PROFESSIONALS® heeft met onze vier specialismen altijd een passende oplossing voor nu én in de toekomst. Wij zorgen met onze diensten en producten voor een constant schone werkplek, datacenter, hardware en mobile devices.

Over THP CLEAN PROFESSIONALS

In 1996 zijn wij begonnen met het professioneel reinigen van de werkplek. Sinds deze tijd is de kantooromgeving behoorlijk veranderd. De werkplekapparatuur is veranderd, we werken in de cloud, kantoren zijn groter geworden en datacenters worden een steeds groter onderdeel van onze maatschappij. Bij deze veranderingen hoort passende reiniging en onderhoud. Schone kantoren en datacenters vergroten immers productiviteit, werknemerstevredenheid, levensduur van de hardware, grotere bewustwording van goede hygiëne en voortbestaan van onze digitale samenleving. Met onze vier merken kunt u hier in alle tijden voor zorgen, nu én in de toekomst.

 

 

THP Clean Mobile

Wij bieden innovatieve en effectieve oplossingen voor schone mobile devices.

THP Clean Office

Richt het reinigingsproces slimmer in door medewerkersparticipatie te stimuleren en periodieke dieptereiniging van de werkplek. Zo heeft u altijd een schone werkplek!

THP Clean Hardware

Het reinigen van werkplekapparatuur is specialistisch werk. Laat het daarom uitvoeren door een professionele organisatie.

THP Clean Datacenter

Stof en deeltjes vormen een groot gevaar voor datacenters en serverruimtes. Wij helpen u om deze stof- en deeltjes vrij te houden! Binnen 8 stappen heeft u de ISO 14644-1 klasse 8 norm behaald.

?