Uw partner in reiniging van werkplekapparatuur

THP CLEAN HARDWARE® heeft een missie: iedereen moet op elk gewenst moment aan schone en hygiënische hardware kunnen werken.

Over THP CLEAN HARDWARE

In 1996 is THP begonnen met het reinigen en het stofvrij maken van computerkasten. De kantooromgeving is door de loop der jaren behoorlijk veranderd. Vaste werkplekken in vaak kleine ruimtes zijn vervangen door inspirerende open kantooromgevingen waar flexwerkplekken en wisselende bezettingen de standaard zijn. Hierdoor werd ook de werkplekapparatuur intensiever gebruikt. Omdat het reguliere schoonmaakbedrijf deze apparatuur niet mag en kan schoonmaken, heeft THP zich doorontwikkeld tot specialist in professionele reiniging van de werkplekapparatuur. THP was hiermee een van de eerste bedrijven die deze dienst aanbood.

Inmiddels reinigen wij ieder jaar de hardware (toetsenbord, muis, laptop et cetera) van zo’n 300.000 werkplekken in Nederland en België. Onze professionele reinigingsprogramma wordt uitgevoerd in alle denkbare sectoren bij grote, middelgrote en kleine organisaties.

 

 

?