Beoordelingen


10

Tim | Amsterdam

09-07-2019

Ja ik beveel dit aan


Ervaring
Top!
10

Wietje | Amsterdam

21-05-2019

Ja ik beveel dit aan


Ervaring
Fijn dat apparatuur op werkplek weer fris is👍
10

Henk | Amsterdam

21-05-2019

Ja ik beveel dit aan


Ervaring
De reiniging van de werkplekapparatuur werd op een snelle en vakkundige wijze door (klant)vriendelijke medewerkers gedaan.
9

Mariet | Weert

14-05-2019

Ja ik beveel dit aan


Ervaring
Er wordt grondig schoongemaakt en er is een prettig contact met het personeel.
9

Melvin | Bergen nh

06-05-2019

Ja ik beveel dit aan


Ervaring
Zie boven
9

Melvin | Bergen nh

06-05-2019

Ja ik beveel dit aan


Ervaring
Zie boven
7

Ttt | Castricum

06-05-2019

Ja ik beveel dit aan


Ervaring
Het schoonmaakmiddel stinkt wel
7

Rene | Limmen

06-05-2019

Ja ik beveel dit aan


Ervaring
Perfect
10

Rene | Limmen

06-05-2019

Ja ik beveel dit aan


Ervaring
Perfect
8

Bas | Castricum

06-05-2019

Ja ik beveel dit aan


Ervaring
Alles in orde
10

John | Rijen

29-04-2019

Goed schoongemaakt
9

Dirk-Jan | Rijen

29-04-2019

10

N | Rijen

29-04-2019

8

Mj | Rijen

29-04-2019

Snel en netjes
7

M | Rijen

29-04-2019

8

P | Assen

04-04-2019

8

V | Arnhem

29-03-2019

De 5 bij de laatste vraag is omdat ik erg terughoudend ben in het aanbevelen naar anderen.
7

S | Rdam

19-03-2019

9

Emg | Amsterda

15-03-2019

Goed en vriendelijk personee, zeer deskundig
9

Jbj | Zwolle

07-03-2019

Geen omkijken naar de uitgevoerde werkzaamheden de medewerkers gaan hun eigen gang en houden rekening met de wensen van de opdracht gever
8

A | Zwolle

07-03-2019

Prima hoor en geen vieze zoete schoonmaakluchtjes
8

J.e. | Zwolle

07-03-2019

Netjes gevraagd en een doekje voor de laptop.
8

Y. | Zwolle Provinciehuis

07-03-2019

9

A.J. | Zwolle

07-03-2019

10

W. | Zwolle

07-03-2019

Mooi snel.
7

O | Lelystad

27-02-2019

8

Fj | Lelystad

27-02-2019

9

R | Lelystad

27-02-2019

8

M.o | Almere

27-02-2019

8

E | Alkmaar

08-02-2019

Fijn dat toetsenbord weer. Lekker schoon is!
8

I | Alkmaar

08-02-2019

Snel nauwkeurig, alles super schoon.
8

N | Alkmaar

08-02-2019

Zeer proper
9

A | Apedoorn

01-02-2019

10

Mj | Apeldoorn

01-02-2019

Ik vroeg ivm starttijd om voorrang, die werdt zonder problemen gegeven! Fijn meegedacht!
9

P | Amsterdam

21-12-2018

9

Harmsen | Rotterdam

20-12-2018

9

V | Rotterdam

20-12-2018

Top!
10

R | Utrecht

19-12-2018

9

HH | Amsterdam

19-12-2018

8

J | Amsterdam

19-12-2018

9

M | Amsterdam

19-12-2018

7

M.S. | De Meern

19-12-2018

Ik vind het erg prettig dat de werkplek er weer helemaal netjes uit ziet na reiniging.
9

J.P | Amsterdam

12-12-2018

9

M.S. | Amsterdam

12-12-2018

6

D | Amsterdam

12-12-2018

Jullie zijn nu al 2 keer niet op tijd geweest op onze afspraak. En er wordt dan geen contact gezocht met ons. Ik vraag mij dan wel af of de kwaliteit jullie wij afgesproken hebben dan wel echt gehaald of gemaakt wordt
9

K.R. | Emmer-Compascuum

07-12-2018

Ze vroegen netjes of ze bij mijn werkplek waar ik zat te werken even konden schoonmaken. Ze maakten leuk een praatje en waren erg klantvriendelijk!Super
9

C.G.A. | Weert

14-11-2018

Er werd in goed overleg schoongemaakt om zo min mogelijk “ overlast” te ervaren. Ik gong wee op mijn werkplek zitten en ik zag echt resultaat.
8

MJ | Weert

14-11-2018

Werkzaamheden worden netjes uitgevoerd, maar ik begrijp niet dat de rotzooi/rommel niet in een bak opgevangen wordt. Nu komt het op de grond terecht.
9

J.W.M | Maasbracht

14-11-2018

Service was erg vriendelijk. Werkzaamheden werden deskundig uitgevoerd. Niemand had er last van.
8

M | Sleen

22-10-2018

Werken snel, goed resultaat.
9

H.J. | Borger

22-10-2018

10

Rabobank | Borger

22-10-2018

7

RJN | Haarlem

08-10-2018

Ben altijd blij als ze langskomen. Dan is goed te zien hoe de werkplek wordt bijgehouden. Gaat altijd lekker snel.
7

K | Haarlem

08-10-2018

9

Ej | Haarlem

08-10-2018

7

Gonda | Haarlem

08-10-2018

8

M | Haarlem

08-10-2018

Altijd fijn als de werkplek weer schoon is!
9

I. | Arnhem

02-10-2018

9

C | Arnhem

02-10-2018

Prima schoonmaak van de ICT dat bijdraagt aan schone werkplekebeleving
9

Harry | Arnhem

02-10-2018

8

J. | Arnhem

02-10-2018

.
7

R. | Arnhem

02-10-2018

8

N | Zwolle

25-09-2018

8

R | Zwolle

25-09-2018

8

Leanne | Zwolle

25-09-2018

Onder het toetsenbord bevond zich nog stof
10

A.S. | Zierikzee

18-09-2018

8

H.A | O.o7

18-09-2018

Prima service!
8

A | Zwolle

12-09-2018

7

L.H.E. | Zwolle

12-09-2018

9

A. | Zwolle

12-09-2018

Fijn dat alles weer schoon is, mag vaker wat mij betreft! Wel hard geluid, kon even niet doorwerken.
9

Humphrey | Zwolle ijsseltoren

12-09-2018

Keurig frisse werkplek. Professioneel aangepakt en geen hinder of storing tijdens werk gehad. Nette medewerkers met beleefd gedrag. Top. Groeten en een mooie dag verder, Humphrey
7

Adviesdesk Zakelijk Verzekeringen | Zwolle

12-09-2018

8

J | Apeldoorn

07-09-2018

Bureau wordt netjes achtergelaten
8

S | Apeldoorn

07-09-2018

8

R | Apeldoorn

07-09-2018

Er zit verschil in medewerkers, heb ook wel eens wat mindere ervaring gehad. Maar over het algemeen positief.
8

H. | Delft

22-08-2018

9

N. | Utrecht

22-08-2018

8

B | Delft

22-08-2018

Werkzaamheden prima uitgevoerd.
8

S | Delft

22-08-2018

9

Eh | Geldermalsen

16-08-2018

9

Htm | Geldermalsen

16-08-2018

Snelle werkzaamheden en vriendelijke groep
10

Van Doorn Geldermalsen | Geldermalsen

16-08-2018

7

L | Geldermalsen

16-08-2018

8

JH | Geldermalsen

16-08-2018

Prima, fijn om weer een gereinigde werkplek te hebben.
9

G | Geldermalsen

16-08-2018

Prima bedrijf. Duidelijk resultaat.
7

H | Den Haag

14-08-2018

9

L.m. | Den haag

14-08-2018

9

B | “S-Gravenhage

14-08-2018

Zit altijd weer schoon uit nadat er gereinigd is
9

C.B. | Den Haag

14-08-2018

Helemaal top!
9

E | Den Haag

14-08-2018

9

JJ | Den Haag

14-08-2018

7

Test ocw | Den haag

14-08-2018

Zulke aardige jongens.Mijn apparatuur is super schoon
7

S | Amsterdam

27-07-2018

In korte tijd is mijn werkplek weer stofvrij en schoon.
8

N | Amsterdam

27-07-2018

Snel en schoon.
7

T. | Amsterdam

27-07-2018

9

A | Ouderkerk

26-07-2018

Medewerkers zijn vriendelijk en werken netjes en snel
8

M | Ouderkerk

26-07-2018

8

Cej | Ouderkerk aan de amstel

26-07-2018

Super vriendelijk, professioneel en vlot
8

O. | Ouderkerk aan de Amstel

26-07-2018

Goed en vakkundig
8

N | Amsterdam

26-07-2018

8

L | Amsterdam

26-07-2018

Ik vind het wel jammer dat mijn schermen altijd verschoven zijn na de schoonmaakbeurt maar realiseer mij ook dat ditniet anders kan.
7

V | Amsterdam

20-07-2018

Netjes, snel. Je hebt amper door dat ze er zijn.
8

M.a.h. | Heesch

17-07-2018

Ik ben werkzaam bij het secretariaat en weet welke kamers wanneer beschikbaar zijn. Communicatie zou verbetert kunnen worden als men eerst langs het secretariaat te lopen om e.e.a. Af te stemmen.
8

W | Heesch

17-07-2018

Werken netjes en correct.
8

S | Eindhoven

13-07-2018

10

Amj | Eindhoven

13-07-2018

Klantvriendelijk to the point snel
8

:icha | Eindhoven

13-07-2018

Mijn werkplek werd snel en vakkundig schoongemaakt, dus ik was er helemaal blij mee
7

Thy | Eindhoven

13-07-2018

Jarenlang goede ervaring
9

A. | Den Haag

12-07-2018

9

L. | Den Haag

12-07-2018

10

D. | Amersfoort

11-07-2018

Prima schoongemaakt, door vriendelijke mensen.
7

Kamer van Koophandel | amersfoort

11-07-2018

7

Kamer van Koophandel | amersfoort

11-07-2018

9

D | Amsterdam

11-07-2018

Snel en schoon
8

N | Amsterdam

11-07-2018

Erg goede ervaring, snel geholpen en ook nog een leuk gesprek met de medewerker
8

N | Amsterdam

11-07-2018

Erg goede ervaring, snel geholpen en ook nog een leuk gesprek met de medewerker
8

N | Amsterdam

11-07-2018

Erg goede ervaring, snel geholpen en ook nog een leuk gesprek met de medewerker
9

LLL | Almere

11-07-2018

8

C | Zoetermeer

09-07-2018

Vlot, vriendelijk, goed resultaat
8

L.H. | Zoetermeer

09-07-2018

Fijn om weer schone apparatuur te hebben.
8

M. | Zoetermeer

09-07-2018

10

M.P. | Zoetermeer

09-07-2018

Snelle service, kundige medewerkers, schone apperatuur
8

E.J | Den Haag

09-07-2018

7

A J T M | Amsterdam

27-06-2018

9

R.J. | Amsterdam

27-06-2018

8

J | Amsterdam

27-06-2018

Ging vlot, kon snel weer doorwerken
7

M | Amsterdam

27-06-2018

7

H | Lekkerkerk

25-06-2018

9

H | Lekkerker

25-06-2018

Het reinigen van de werkplek gaat in overleg en wordt vlot uitgevoerd. Prima.
8

I | Lekkerkerk

25-06-2018

8

M. | Lekkerkerk

25-06-2018

8

E | Leeuwarden

20-06-2018

8

H. | Leeuwarden

20-06-2018

9

H | Leeuwarden

20-06-2018

Hebben zich netjes gemeld en grondig hun werk gedaan.
8

Kirsten | Amersfoort

18-06-2018

Prima en snel geholpen. Het enige nadeel is het lawaai van de apparatuur waarmee schoongemaakt wordt.
7

W | Stater

18-06-2018

Apparatuur wordt volgens mij goed schoongemaakt. Het enige nadeel is dat de werkzaamheden op de werkvloer voor wat geluidsoverlast zorgt
7

Fhjp | Amersfoort

18-06-2018

Zag er weer netjes uit
8

C | Amersfoort

18-06-2018

Toetsenbord en beeldscherm wordt goed gereinigd, waarom ik het bedrijf minder snel zou aanbevelen is omdat ik het zie als standaard hygiëne factor van stater en ik zou de naam van het bedrijf niet weten als iemand me erom vraagt.
8

L.j. | Amersfoort

18-06-2018

7

J | Amersfoort

18-06-2018

8

IM | Amersfoort

18-06-2018

9

R | Amersfoort

18-06-2018

Bij verklaring avg opties ter uitsluiting meegeven. Akkoord SVG is niet automatisch akkoord voor alles
8

N.c. | Amersfoort

18-06-2018

Na schoonmaken wordt nu automatisch vergrootglas opgestart, niet duidelijk of dit door de schoonmaak komt
8

M.w. | Utrecht

18-06-2018

Netjes en duurde niet heel lang. Wel veel lawaai maar is denk ik niet te voorkomen door het apparaat.
10

A | Amersfoort

18-06-2018

Het is een prettig idee dat mijn apparatuur regelmatig gereinigd wordt. Dit gebeurt altijd grondig en door vriendelijke mensen.
8

Ss | Amersfoort

18-06-2018

Top service
8

Hjg | Amersfoort

18-06-2018

Veel lawaai bij de werkzaamheden.
9

MR | Amersfoort

18-06-2018

Wel de middag last gehad van niezen...
8

F | Amersfoort

18-06-2018

Vind de uitgevoerde werkzaamheden voldoen aan mijn verwachtingen, soms is het storend omdat het tijdens kantooruren plaatsvind en heb ik het verzoek om mij over te slaan, dit is nooit een probleem.
7

Gert | Amersfoort

18-06-2018

Wij verdwijnen van de werkplek als jullie langskomen en gaan weer zitten als dat mag. Wat dat betreft hebben wij dus weinig invloed op wat er gebeurt
8

K.s. | Amersfoort

18-06-2018

7

J | Amersfoort

18-06-2018

9

H.M. | Assendelft

18-06-2018

De reiniging van de apparatuur op de werkplek zorgt voor een gezonde omgeving
9

H | Amersfoort

18-06-2018

Op een nette manier benaderd. Snel en professioneel werd de werkplek schoon gemaakt.
9

Test | Amersfoort

18-06-2018

Test
8

L. | Gemeentehuis Castricum

16-05-2018

9

H.H. | Wezep

15-05-2018

Nu reeds een aantal ervaring en het loopt allemaal prima.
8

D | Jager

14-05-2018

Het is schoon geworden,het verschil is goed te zien. De medewerkers vanTH&P zijn rustig en niet echt aanwezig dus weinig storing op de werkplekken
7

R | Appingedam

14-05-2018

9

H.W. | Enschede

14-05-2018

prima werk geleverd; goed meegedacht, hulpvaardig.
9

D. | Utrecht

14-05-2018

8

M.E.H. | Lelystad

30-04-2018

9

E | Vries

26-04-2018

Prima kwaliteit en klantvriendelijke/flexibele mensen. Veel positieve geluiden uit organisatie over de aanpak en het resultaat.
8

P. | Den Haag

26-04-2018

Snel en zeer grondig. Erg tevreden.
8

A | Odijk

18-04-2018

8

T | Haarlem

17-04-2018

Werken heel goed en schoon
8

Roelien | Roelofarendsveen

17-04-2018

9

M | Wijchen

11-04-2018

8

Rabobank | apeldoorn

11-04-2018

7

Marion | Utrecht

11-04-2018

9

E.C. | Amsterdam

05-04-2018

9

R | Den Haag

04-04-2018

Goed bedrijf met leuke enthousiaste werknemers. Werken zelfstandig, netjes en schoon. Zeker aan te bevelen bij andere bedrijven en organisaties.
8

E.D. | Zevenaar

04-04-2018

9

Theo | Huizen

03-04-2018

10

J. | Ede

27-03-2018

Het reinigen ging zelfstandig en geruisloos. En het resultaat is super. Het nadeel is dat mijn bureau een bende is. Maar, met schone apparatuur op de werkplek is het een goede motivatie om mijn werkplek op te ruimen!
8

VBM | Geldrop

27-03-2018

8

P. | Leiderdorp

27-03-2018

mensen gaan netjes en gestructureerd te werk
8

H | Apeldoorn

26-03-2018

8

PJM | Hegelsom

22-03-2018

7

L. | Amsterdam

22-03-2018

Alles is prima verlopen. Medewerkers van TH&P werkten netjes. Kanttekening: veel wisseling van medewerkers en extra dagen moesten ingepland worden
8

M | Nieuwegein

22-03-2018

Heel fijn om weer een schone werkplek te hebben!
8

Cobie | Nieuwegein

22-03-2018

Alles is netjes en keurig verzorgd
8

M. | Nieuwegein

22-03-2018

Ik ben van m'n werkplek weggegaan toen ze bezig waren. Vond de vorige x wel snel weer dat het niet echt clean was. Maar dat komt waarschijnlijk door het gebruik.
10

AC | Amsterdam

22-03-2018

Prima service
9

F.HJ. | Amsterdam

22-03-2018

Top
8

Helma | Nieuwegein

22-03-2018

Fijn dat alles weer schoon is als jullie geweest zijn. Werkt gelijk een stuk lekkerder!
6

F | Amersfoort

22-03-2018

Ok
9

U.A.R. | Amsterdam

22-03-2018

10

R. | Amsterdam

22-03-2018

Vriendelijke mensen.
10

Y. | Amsterdam

22-03-2018

10

Marian | Wijk bij Duurstede

21-03-2018

De toetsenborden zijn weer schoon, geweldig om te zien hoe de collega's hierop reageren. Geslaagde actie.
6

B | Utrecht

21-03-2018

9

M. | Breda

20-03-2018

Met 4 medewerkers 8 werkplekken reinigen gaf het gevoel van een 'overval'. Dat was niet prettig. De volgende keer zie ik dat graag anders.
9

I | Zwolle

14-03-2018

Geen.
9

GHBH | Zwolle

14-03-2018

6

A.c. | Zwolle

14-03-2018

9

T | Hegelsom

14-03-2018

9

R. | Hegelsom

14-03-2018

9

J. | Hegelsom

14-03-2018

8

M. | Hegelsom

14-03-2018

Waarom moet het scherm ingelogd staan bij reining?
9

Erik | Sevenum

14-03-2018

Ga zo door!
9

J | Zwolle

14-03-2018

Extra service om ook mijn gsm schoon te maken is echt een pre!
8

Rini | Zwolle

14-03-2018

9

H. | Zwolle

14-03-2018

8

A | Zwolle

14-03-2018

9

M | Zwolle

14-03-2018

10

Le | Zwolle

14-03-2018

9

R | Rotterdam

13-03-2018

9

K | Utrecht

09-03-2018

Ben zeer tevreden over THP. De kwaliteit is altijd erg goed en men gaat zeer zelfstandig te werk.
8

H. | Zwolle

08-03-2018

8

M. | Rotterdam

08-03-2018

9

N | Amersfoort

08-03-2018

8

K | Amersfoort

08-03-2018

Ook bij Achmea aan de slag!
7

c.m. | gouda

08-03-2018

10

L. | Amsterdam

08-03-2018

8

M | Hier

07-03-2018

10

A. | Amersfoort

07-03-2018

8

P | Amersfoort

07-03-2018

8

E.A. | Amersfoort

07-03-2018

Ga zo door!
9

S | Amersfoort

07-03-2018

9

M | Rotterdam

07-03-2018

Goed bezig, alles is schoon achtergelaten en de heren waren vriendelijk
8

O | Amersfoort

07-03-2018

7

C.J. | De Rijp

07-03-2018

Werkzaamheden buiten werktijden uitvoeren.
10

MD | Amersfoort

07-03-2018

Ga zo door!
9

R | Almere

07-03-2018

8

M | Amersfoort

07-03-2018

Nee
8

E | Nieuwegein

07-03-2018

Werkzaamheden in de avond uit te voeren.
10

R | Amersfoort

07-03-2018

Tevreden
10

E | Amersfoort

07-03-2018

Geen
10

M. | Amersfoort

07-03-2018

8

M | Amersfoort

07-03-2018

10

R | Amersfoort

07-03-2018

8

M.A.E. | Diemen

06-03-2018

Vriendelijke medewerkers, fijn dat ze overleggen. Verder gaan ze prettig hun gang. Het ziet er professioneel uit wat de medewerkers doen als je aanwezig bent, maar wanneer je er toevallig niet bent zie je niet direct dat het gereinigd is (wellicht een kaartje neerleggen dat de werkplek gereinigd/bacterievrij is?)
9

E. | A2

06-03-2018

8

W.A. | A2

06-03-2018

7

Robert | Amersfoort

06-03-2018

-
7

S. | 's-Hertogenbosch

05-03-2018

altijd vriendelijk personeel, service gericht.
9

HHJ | Uithuizen

05-03-2018

9

P | Veenendaal

05-03-2018

9

JHM | Amsterdam

05-03-2018

nee eigenlijk niet - en dat is tegelijkertijd een groot compliment. Jullie mensen zijn vriendelijk en bescheiden en doen prima werk.
9

J. | Apeldoorn

05-03-2018

Top service
8

J. | Utrecht

05-03-2018

8

BPD | Amersfoort

01-03-2018

9

O | Utrecht

27-02-2018

9

R. | Willemskade 1 , in Zwolle

27-02-2018

8

L. | Nieuwegein

26-02-2018

8

L | Hardenberg

26-02-2018

nette houding van medewerkers. Snel gewerkt. Prima.
8

Facilitaire services | Zwolle

26-02-2018

Er wordt netjes en snel gewerkt zodat medewerkers zo snel mogelijk weer door kunnen werken. Medewerkers van TH&P vragen ook vriendelijk of ze er even bij mogen, de medewerkers onderling werken goed met elkaar samen waardoor het zo snel mogelijk gaat.
10

Nick | Ede

26-02-2018

9

Ger | Den Haag

26-02-2018

8

fj | lelystad

26-02-2018

9

D. | Mill

21-02-2018

8

BJM | Doetinchem

19-02-2018

Prettige ervaring met medewerkers TH&P. vriendelijk en kundig.
9

edith |

19-02-2018

Graag een terugkoppeling als alles gereed is. We weten nu niet of ze klaar zijn of niet.
8

Alice | Odijk

14-02-2018

9

Rego Meijer | Assen

14-02-2018

8

J. van Es | Berkel en Rodenrijs

08-02-2018

Tevoren met de klant een plan opstellen zodat duidelijk is welke werkplekken eerst gedaan moeten worden of op een ander tijdstip zoals bijv. directieleden. Het is dan duidelijk voor alle partijen dat de medewerkers niet zomaar die ruimtes inlopen om schoon te gaan maken, maar in overleg doen en zo ook weten om welke ruimtes dat precies gaat. (markeren met een stickertje naast de deur o.i.d???)
9

H.C.Kroon | Zeist

08-02-2018

8

Bianca Goudriaan | Amstelveen/Hoofddorp/Putten/Rotterdam

07-02-2018

8

Joost Wallenburg | IJsselstein

07-02-2018

8

Marian Ockeloen | Krimpen aan den IJssel

07-02-2018

9

Hans Beld | Borne

07-02-2018

Ben helemaal content met de uitgevoerde werkzaamheden.
9

Rik Akkermans | Meerssen

07-02-2018

9

R.H. Drost | Utrecht

07-02-2018

Geen tips; prima uitvoering van de werkzaamheden, service gerichte medewerkers.
8

J. Bosgra | Franeker

05-02-2018

9

Anna Krooshof | Arnhem

05-02-2018

9

Nico Portier | Arnhem

05-02-2018

7

Marten | Harlingen

05-02-2018

9

P. van Zelst | Amsterdam

05-02-2018

Zeer professioneel en vriendelijke mensen om mee samen te werken
9

CJM van Loenen | Den Haag

05-02-2018

8

Geert Weggen | Groningen

05-02-2018

9

A. Jonker | Apeldoorn

18-01-2018

Top dienstverlening! Snel en vakkundig een schone laptop.
9

Melissa Vergeer | Arnhem

16-01-2018