Beoordelingen


Tim | Amsterdam

2019-07-09

Goede kwaliteit

Wietje | Amsterdam

2019-05-21

Prima dienstverlening

Henk | Amsterdam

2019-05-21

Goede en snelle reiniging

Mariet | Weert

2019-05-14

Er wordt grondig schoongemaakt en er is een prettig contact met het personeel.

Melvin | Bergen nh

2019-05-06

Vriendelijk en snel geholpen. top

Melvin | Bergen nh

2019-05-06

Vriendelijk en snel geholpen. top

Ttt | Castricum

2019-05-06

Prima

Rene | Limmen

2019-05-06

Goed

Rene | Limmen

2019-05-06

Goed

Bas | Castricum

2019-05-06

Prima service en schoonmaak

John | Rijen

2019-04-29

Goed schoongemaakt

Mj | Rijen

2019-04-29

Snel en netjes

V | Arnhem

2019-03-29

De 5 bij de laatste vraag is omdat ik erg terughoudend ben in het aanbevelen naar anderen.

Emg | Amsterda

2019-03-15

Goed en vriendelijk personee, zeer deskundig

Jbj | Zwolle

2019-03-07

Geen omkijken naar de uitgevoerde werkzaamheden de medewerkers gaan hun eigen gang en houden rekening met de wensen van de opdracht gever

A | Zwolle

2019-03-07

Prima hoor en geen vieze zoete schoonmaakluchtjes

J.e. | Zwolle

2019-03-07

Netjes gevraagd en een doekje voor de laptop.

W. | Zwolle

2019-03-07

Mooi snel.

E | Alkmaar

2019-02-08

Fijn dat toetsenbord weer. Lekker schoon is!

I | Alkmaar

2019-02-08

Snel nauwkeurig, alles super schoon.

N | Alkmaar

2019-02-08

Zeer proper

Mj | Apeldoorn

2019-02-01

Ik vroeg ivm starttijd om voorrang, die werdt zonder problemen gegeven! Fijn meegedacht!

V | Rotterdam

2018-12-20

Top!

M.S. | De Meern

2018-12-19

Ik vind het erg prettig dat de werkplek er weer helemaal netjes uit ziet na reiniging.

D | Amsterdam

2018-12-12

Jullie zijn nu al 2 keer niet op tijd geweest op onze afspraak. En er wordt dan geen contact gezocht met ons. Ik vraag mij dan wel af of de kwaliteit jullie wij afgesproken hebben dan wel echt gehaald of gemaakt wordt

K.R. | Emmer-Compascuum

2018-12-07

Ze vroegen netjes of ze bij mijn werkplek waar ik zat te werken even konden schoonmaken. Ze maakten leuk een praatje en waren erg klantvriendelijk!Super

C.G.A. | Weert

2018-11-14

Er werd in goed overleg schoongemaakt om zo min mogelijk “ overlast” te ervaren. Ik gong wee op mijn werkplek zitten en ik zag echt resultaat.

MJ | Weert

2018-11-14

Werkzaamheden worden netjes uitgevoerd, maar ik begrijp niet dat de rotzooi/rommel niet in een bak opgevangen wordt. Nu komt het op de grond terecht.

J.W.M | Maasbracht

2018-11-14

Service was erg vriendelijk. Werkzaamheden werden deskundig uitgevoerd. Niemand had er last van.

M | Sleen

2018-10-22

Werken snel, goed resultaat.

RJN | Haarlem

2018-10-08

Ben altijd blij als ze langskomen. Dan is goed te zien hoe de werkplek wordt bijgehouden. Gaat altijd lekker snel.

M | Haarlem

2018-10-08

Altijd fijn als de werkplek weer schoon is!

C | Arnhem

2018-10-02

Prima schoonmaak van de ICT dat bijdraagt aan schone werkplekebeleving

J. | Arnhem

2018-10-02

.

Leanne | Zwolle

2018-09-25

Onder het toetsenbord bevond zich nog stof

H.A | O.o7

2018-09-18

Prima service!

A. | Zwolle

2018-09-12

Fijn dat alles weer schoon is, mag vaker wat mij betreft! Wel hard geluid, kon even niet doorwerken.

Humphrey | Zwolle ijsseltoren

2018-09-12

Keurig frisse werkplek. Professioneel aangepakt en geen hinder of storing tijdens werk gehad. Nette medewerkers met beleefd gedrag. Top. Groeten en een mooie dag verder, Humphrey

J | Apeldoorn

2018-09-07

Bureau wordt netjes achtergelaten

R | Apeldoorn

2018-09-07

Er zit verschil in medewerkers, heb ook wel eens wat mindere ervaring gehad. Maar over het algemeen positief.

B | Delft

2018-08-22

Werkzaamheden prima uitgevoerd.

Htm | Geldermalsen

2018-08-16

Snelle werkzaamheden en vriendelijke groep

JH | Geldermalsen

2018-08-16

Prima, fijn om weer een gereinigde werkplek te hebben.

G | Geldermalsen

2018-08-16

Prima bedrijf. Duidelijk resultaat.

B | “S-Gravenhage

2018-08-14

Zit altijd weer schoon uit nadat er gereinigd is

C.B. | Den Haag

2018-08-14

Helemaal top!

Test ocw | Den haag

2018-08-14

Zulke aardige jongens.Mijn apparatuur is super schoon

S | Amsterdam

2018-07-27

In korte tijd is mijn werkplek weer stofvrij en schoon.

N | Amsterdam

2018-07-27

Snel en schoon.

A | Ouderkerk

2018-07-26

Medewerkers zijn vriendelijk en werken netjes en snel

Cej | Ouderkerk aan de amstel

2018-07-26

Super vriendelijk, professioneel en vlot

O. | Ouderkerk aan de Amstel

2018-07-26

Goed en vakkundig

L | Amsterdam

2018-07-26

Ik vind het wel jammer dat mijn schermen altijd verschoven zijn na de schoonmaakbeurt maar realiseer mij ook dat ditniet anders kan.

V | Amsterdam

2018-07-20

Netjes, snel. Je hebt amper door dat ze er zijn.

M.a.h. | Heesch

2018-07-17

Ik ben werkzaam bij het secretariaat en weet welke kamers wanneer beschikbaar zijn. Communicatie zou verbetert kunnen worden als men eerst langs het secretariaat te lopen om e.e.a. Af te stemmen.

W | Heesch

2018-07-17

Werken netjes en correct.

Amj | Eindhoven

2018-07-13

Klantvriendelijk to the point snel

:icha | Eindhoven

2018-07-13

Mijn werkplek werd snel en vakkundig schoongemaakt, dus ik was er helemaal blij mee

Thy | Eindhoven

2018-07-13

Jarenlang goede ervaring

D. | Amersfoort

2018-07-11

Prima schoongemaakt, door vriendelijke mensen.

D | Amsterdam

2018-07-11

Snel en schoon

N | Amsterdam

2018-07-11

Erg goede ervaring, snel geholpen en ook nog een leuk gesprek met de medewerker

N | Amsterdam

2018-07-11

Erg goede ervaring, snel geholpen en ook nog een leuk gesprek met de medewerker

N | Amsterdam

2018-07-11

Erg goede ervaring, snel geholpen en ook nog een leuk gesprek met de medewerker

C | Zoetermeer

2018-07-09

Vlot, vriendelijk, goed resultaat

L.H. | Zoetermeer

2018-07-09

Fijn om weer schone apparatuur te hebben.

M.P. | Zoetermeer

2018-07-09

Snelle service, kundige medewerkers, schone apperatuur

J | Amsterdam

2018-06-27

Ging vlot, kon snel weer doorwerken

H | Lekkerker

2018-06-25

Het reinigen van de werkplek gaat in overleg en wordt vlot uitgevoerd. Prima.

H | Leeuwarden

2018-06-20

Hebben zich netjes gemeld en grondig hun werk gedaan.

Kirsten | Amersfoort

2018-06-18

Prima en snel geholpen. Het enige nadeel is het lawaai van de apparatuur waarmee schoongemaakt wordt.

W | Stater

2018-06-18

Apparatuur wordt volgens mij goed schoongemaakt. Het enige nadeel is dat de werkzaamheden op de werkvloer voor wat geluidsoverlast zorgt

Fhjp | Amersfoort

2018-06-18

Zag er weer netjes uit

C | Amersfoort

2018-06-18

Toetsenbord en beeldscherm wordt goed gereinigd, waarom ik het bedrijf minder snel zou aanbevelen is omdat ik het zie als standaard hygiëne factor van stater en ik zou de naam van het bedrijf niet weten als iemand me erom vraagt.

R | Amersfoort

2018-06-18

Bij verklaring avg opties ter uitsluiting meegeven. Akkoord SVG is niet automatisch akkoord voor alles

N.c. | Amersfoort

2018-06-18

Na schoonmaken wordt nu automatisch vergrootglas opgestart, niet duidelijk of dit door de schoonmaak komt

M.w. | Utrecht

2018-06-18

Netjes en duurde niet heel lang. Wel veel lawaai maar is denk ik niet te voorkomen door het apparaat.

A | Amersfoort

2018-06-18

Het is een prettig idee dat mijn apparatuur regelmatig gereinigd wordt. Dit gebeurt altijd grondig en door vriendelijke mensen.

Ss | Amersfoort

2018-06-18

Top service

Hjg | Amersfoort

2018-06-18

Veel lawaai bij de werkzaamheden.

MR | Amersfoort

2018-06-18

Wel de middag last gehad van niezen...

F | Amersfoort

2018-06-18

Vind de uitgevoerde werkzaamheden voldoen aan mijn verwachtingen, soms is het storend omdat het tijdens kantooruren plaatsvind en heb ik het verzoek om mij over te slaan, dit is nooit een probleem.

Gert | Amersfoort

2018-06-18

Wij verdwijnen van de werkplek als jullie langskomen en gaan weer zitten als dat mag. Wat dat betreft hebben wij dus weinig invloed op wat er gebeurt

H.M. | Assendelft

2018-06-18

De reiniging van de apparatuur op de werkplek zorgt voor een gezonde omgeving

H | Amersfoort

2018-06-18

Op een nette manier benaderd. Snel en professioneel werd de werkplek schoon gemaakt.

Test | Amersfoort

2018-06-18

Test

H.H. | Wezep

2018-05-15

Nu reeds een aantal ervaring en het loopt allemaal prima.

D | Jager

2018-05-14

Het is schoon geworden,het verschil is goed te zien. De medewerkers vanTH&P zijn rustig en niet echt aanwezig dus weinig storing op de werkplekken

H.W. | Enschede

2018-05-14

prima werk geleverd; goed meegedacht, hulpvaardig.

E | Vries

2018-04-26

Prima kwaliteit en klantvriendelijke/flexibele mensen. Veel positieve geluiden uit organisatie over de aanpak en het resultaat.

P. | Den Haag

2018-04-26

Snel en zeer grondig. Erg tevreden.

T | Haarlem

2018-04-17

Werken heel goed en schoon

R | Den Haag

2018-04-04

Goed bedrijf met leuke enthousiaste werknemers. Werken zelfstandig, netjes en schoon. Zeker aan te bevelen bij andere bedrijven en organisaties.

J. | Ede

2018-03-27

Het reinigen ging zelfstandig en geruisloos. En het resultaat is super. Het nadeel is dat mijn bureau een bende is. Maar, met schone apparatuur op de werkplek is het een goede motivatie om mijn werkplek op te ruimen!

P. | Leiderdorp

2018-03-27

mensen gaan netjes en gestructureerd te werk

L. | Amsterdam

2018-03-22

Alles is prima verlopen. Medewerkers van TH&P werkten netjes. Kanttekening: veel wisseling van medewerkers en extra dagen moesten ingepland worden

M | Nieuwegein

2018-03-22

Heel fijn om weer een schone werkplek te hebben!

Cobie | Nieuwegein

2018-03-22

Alles is netjes en keurig verzorgd

M. | Nieuwegein

2018-03-22

Ik ben van m'n werkplek weggegaan toen ze bezig waren. Vond de vorige x wel snel weer dat het niet echt clean was. Maar dat komt waarschijnlijk door het gebruik.

AC | Amsterdam

2018-03-22

Prima service

F.HJ. | Amsterdam

2018-03-22

Top

Helma | Nieuwegein

2018-03-22

Fijn dat alles weer schoon is als jullie geweest zijn. Werkt gelijk een stuk lekkerder!

F | Amersfoort

2018-03-22

Ok

R. | Amsterdam

2018-03-22

Vriendelijke mensen.

Marian | Wijk bij Duurstede

2018-03-21

De toetsenborden zijn weer schoon, geweldig om te zien hoe de collega's hierop reageren. Geslaagde actie.

M. | Breda

2018-03-20

Met 4 medewerkers 8 werkplekken reinigen gaf het gevoel van een 'overval'. Dat was niet prettig. De volgende keer zie ik dat graag anders.

I | Zwolle

2018-03-14

Geen.

M. | Hegelsom

2018-03-14

Waarom moet het scherm ingelogd staan bij reining?

Erik | Sevenum

2018-03-14

Ga zo door!

J | Zwolle

2018-03-14

Extra service om ook mijn gsm schoon te maken is echt een pre!

K | Utrecht

2018-03-09

Ben zeer tevreden over THP. De kwaliteit is altijd erg goed en men gaat zeer zelfstandig te werk.

K | Amersfoort

2018-03-08

Ook bij Achmea aan de slag!

E.A. | Amersfoort

2018-03-07

Ga zo door!

M | Rotterdam

2018-03-07

Goed bezig, alles is schoon achtergelaten en de heren waren vriendelijk

C.J. | De Rijp

2018-03-07

Werkzaamheden buiten werktijden uitvoeren.

MD | Amersfoort

2018-03-07

Ga zo door!

M | Amersfoort

2018-03-07

Nee

E | Nieuwegein

2018-03-07

Werkzaamheden in de avond uit te voeren.

R | Amersfoort

2018-03-07

Tevreden

E | Amersfoort

2018-03-07

Geen

Robert | Amersfoort

2018-03-06

-

S. | 's-Hertogenbosch

2018-03-05

altijd vriendelijk personeel, service gericht.

JHM | Amsterdam

2018-03-05

nee eigenlijk niet - en dat is tegelijkertijd een groot compliment. Jullie mensen zijn vriendelijk en bescheiden en doen prima werk.

J. | Apeldoorn

2018-03-05

Top service

L | Hardenberg

2018-02-26

nette houding van medewerkers. Snel gewerkt. Prima.

Facilitaire services | Zwolle

2018-02-26

Er wordt netjes en snel gewerkt zodat medewerkers zo snel mogelijk weer door kunnen werken. Medewerkers van TH&P vragen ook vriendelijk of ze er even bij mogen, de medewerkers onderling werken goed met elkaar samen waardoor het zo snel mogelijk gaat.

BJM | Doetinchem

2018-02-19

Prettige ervaring met medewerkers TH&P. vriendelijk en kundig.

edith |

2018-02-19

Graag een terugkoppeling als alles gereed is. We weten nu niet of ze klaar zijn of niet.

Hans Beld | Borne

2018-02-07

Ben helemaal content met de uitgevoerde werkzaamheden.

R.H. Drost | Utrecht

2018-02-07

Geen tips; prima uitvoering van de werkzaamheden, service gerichte medewerkers.

P. van Zelst | Amsterdam

2018-02-05

Zeer professioneel en vriendelijke mensen om mee samen te werken

A. Jonker | Apeldoorn

2018-01-18

Top dienstverlening! Snel en vakkundig een schone laptop.