Schoonmaken van een werkplek

Zoekt u iemand die uw werkplek eens goed onder handen kan nemen? Dat treft. Het schoonmaken van een werkplek door TH&P gebeurt grondig en zorgt voor de bescherming van uw hardware tegen vuil en bacteriën. TH&P heeft namelijk een onderhoudsprogramma samengesteld, waardoor uw toetsenborden, tablets, telefoons, printers, beeldschermen en meer worden schoongemaakt. En dat alles tegen een aantrekkelijk tarief!

Werkplek reinigen

Het schoonmaken van een werkplek zorgt voor minder bacteriën, virussen en vuil in de werkomgeving en daardoor is er minder kans op ziekten. Daarnaast wordt apparatuur stofvrij gemaakt waardoor onder meer brandgevaar en de kans op storingen en defecten afnemen. TH&P zorgt voor hygiëne door speciale middelen die uw hardware effectief reinigen. Na reiniging beschermen wij uw hardware door deze te voorzien van een zelfreinigende coating. Zo krijgen bacteriën geen kans meer. Uiteraard dient het schoonmaken van de werkplek periodiek te gebeuren. Na verloop van tijd verliest de coating namelijk zijn kracht. Ook dient vuil regelmatig te worden verwijderd. 

Contact over periodiek onderhoud

Wilt u ook hygiënische, gezonde en storingvrije werkplekken? Schakel TH&P in voor het periodiek schoonmaken van werkplekken. Tijdens een persoonlijke afspraak bekijken we uw hardware en bespreken we de mogelijkheden. Heeft u andere vragen over het schoonmaken van uw werkplek of over een van de andere werkzaamheden van TH&P? Neem dan contact met ons op.